Tisza Konyhastúdió

Magyar és olasz konyhabútorok értékesítése



Bemutatkozás:

Cégünk 1991. évben alakult. Társaságunk kezdettől fogva konyhabútorok és az ezekhez szorosan kapcsolódó beépíthető készülékek értékesítésével foglalkozik. 2003-ig a csongrádi Tisza Bútorgyár termékeit forgamlaztuk, majd ezután bővítettük kínálatunkat több hazai bútorgyártó cég termékeivel és emellett olasz konyhabútorok gyártását is megkezdtük. A hagyományos értékesítésen felül, többletszolgáltatásként, kedvező árfekvésű és igényes megjelenésű bútorok bemutatása mellett, a vásárló részére igény esetén az alábbi térítésmentes műszaki dokumentációkat készítjük el:

- 3D látványterv
- a konyhabútor látványtervéhez szükséges elektromos gépek kialakítási terve
- csempézési terv
- gáz- és vízvezeték szereléshez a beállítási rajz elkészítése
- páraelszívó kivezetésének csatlakozási rajza

A megrendelt konyhabútort minden esetben a helyszínen visszamérjük.
Az elkészített bútorokat igény esetén leszállítjuk és beszereljük.
A fenti szolgáltatásokra a vásárlók részéről egyre nő az igény, mivel a konyhabútorok és a készülékek eladhatósága egyre komolyabb szaktudást igényel.
200 négyzetméteres bemutatótermünkben a legmagasabb műszaki szinten széles elemválasztékkal és beépíthető készülékekkel mutatjuk be mintakonyháinkat.
Munkatársaink segítségére lesznek abban, hogy Ön a bemutatott konyhabútoraink közül egyedi elképzeléseinek megfelelően állíthassa össze álmai konyháját.

Öszintén reméljük, hogy a bemutatótermünkben és a katalógusunkban szereplő termékek köré folyamatosan épülő szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és nemsokára vásárlóink között üdvözölhetjük.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8360 Keszthely, Hévízi út 130.  
térkép »

Telefonszám:

06/83/510-056

Fax szám:

06/83/510-056

E-mail cím:

info@konyhastudio-tisza.hu

Weboldal(ak):