Angela Farm Naturista Camping

Egész évben üzemelő apartmanokkal, szezonális üzemelésű faházakkal, sátor és lakókocsi beállóhelyekkel, medencével, sok programlehetőséggel

Bemutatkozás:

Az Angela Farm naturista camping a természet közepén fekszik és egy kis erdővel határos. Egy elrejtett kis paradicsom, mégis központi: a hévízi, zalaszentgróti és a kehidakustányi termálfürdők, csakúgy, mint a Balatonpart Keszthelyen, néhány perc alatt autóval, busszal és kerékpárral is elérhetők.

TÖBBFÉLE SZÁLLÁSLEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK:

1.) APARTMANOK fix házban, gázfűtéssel, egész éves üzemeléssel
A területen áll egy szép, kék-fehér apartmanház, két modern, összkomfortos, 50 ill. 65 m2-es lakással, melyek gázfűtésesek, egész évben üzemelnek. Mindkét apartman fürdővel, WC-vel, beépített konyhával, lakó- és hálószobával, terasszal van kiépítve és felszerelve műholdas TV-vel és trezorral is.
A Gizella lakás a ház felső szintjén, az Andris exclusive lakás a ház földszintjén található.
Az Orgona apartman egy különálló kis ház, hálóval, konyhával, fürdővel, Sat. Tv-vel. Gázfűtéses, egész évben üzemel.

2.) FAHÁZAK, melyek tavasztól őszig üzemelnek
A Terézia, Lacika és Veronika faházak fürdőszobával, konyhával, Sat Tv-vel ellátottak.
A Jázmin faház egy franciaágyas hálószobát tartalmaz, benne hűtő és TV.

3.) SÁTOR és LAKÓKOCSI BEÁLLÓHELYEK, elektromos csatlakozással


A kültéri medence strandolási lehetőséget kínál, a pancsoló pedig a kutyusok fürdőjét biztosítja. A vendégek komfortját biztosítja a szauna, infra kabin, masszáz, minibár, lengőteke, teke, étel-ital fogyasztási lehetőség is.


PROGRAMLEHETŐSÉGEK A KÖRNYÉKEN:

Hévízen a termál tó világhírű és Európa legszélesebb skálájú terápiás lehetőségét kínálja. De az alsópáhoki, új keletű Kolping Családi Üdülőcentrum is csak 6 km-re van. Vonzó a Balaton és annak fővárosa, Keszthely közelsége is. Keszthely sok nevezetes létesítménye közül a legkiemelkedőbb a Festetics-kastély, mely egész évben programokat kínál. Nemesbükön és környékén élénk a gyalogos természetjáró túra. Fél óra autózással pedig az elérhető nevezetességek: a Rezi Tátika-vár, a tapolcai földalatti barlang-tó, Európa legnagyobb sztupája (buddhista szentélye) Zalaszántón, a Sümegi vár a középkori jelmezes lovagi tornákkal, a hévízi műemlék templom... Nagyon hangulatosak a bor és sörfesztiválok, koncertek Hévizen és Keszthelyen.


Legyen Ön is a vendégünk! Biztosítjuk, jól fogja Magát érezni családias hangulatú campingünkben! Minden Kedes Vendéget - nem csak naturistákat - szeretettel várunk!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8371 Nemesbük, Lóhegyi út 63.  
térkép »

Telefonszám:

+ 36 83 341 035, Mobil: +36 20/9818-157

Fax szám:

+36 83/540-188

E-mail cím:

fraudodi@t-online.hu

Weboldal(ak):