Főnix Club Hotel ***

Igényesen berendezett apartmanok, wellness részleggel, étteremmel, gyönyörű környezetben, Hévíz kertes övezetében



Bemutatkozás:

Hotelünk a Balaton északi partjának egyik legszebb üdülővárosában, Hévíz kertes övezetében, a gyógyfürdőtől csupán 30 percre található. Létrehozásával fő célunk volt, hogy reális áron, nemzetközi színvonalon szolgáljuk ki vendégeinket. Az építés során igyekeztünk a gyönyörű környezet adottságaira is alapozva, minden olyan lehetőséget számba venni, melyek az Önök nyugodt, kényelmes és harmonikus pihenését biztosítják.

APARTMANJAINK:

Igényesen berendezett apartmanok várják kedves vendégeinket. Apartmanjaink 2 fő vagy 2+2 fõ részére kínálnak kényelmes pihenést. Minden apartmanhoz saját erkély tartozik, ahol vendégeink gyönyörködhetnek a csodálatos hévízi panorámában. Kétfajta apartman közül lehet választani: egyszobás konyhával vagy kétszobás (háló+nappali) konyha nélkül, hűtőszekrénnyel. Minden apartman franciaágyas.

WELLNESS RÉSZLEGÜNK:

Szállodánk wellness részlegében fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra varja kedves Vendégeinket, ezzel is hozzájárulva a teljes értékű pihenéshez es kikapcsolódáshoz. A fedett medence reggel 8-tol 20 óráig vehető igénybe, víz hőfoka kb. 32 C. Egy lazító fürdés után egy izzasztó szaunázás. A pezsgőfürdő a sókamrával és a szaunával délután 14 órától 20 óráig áll Vendégeink rendelkezésére. Előzetes időpont egyeztetéssel a következő masszázsfajtákat kínálunk: relaxáló, frissítő, gyógy- és talpmasszázs.
Wellness részlegünk természetesen nem csak a szálló vendégeink vehetik igénybe, várjuk a környéken lakó piheni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket is sok szeretettel. Belépő: 2.000,- Ft/fő / minden nap 14-20 óráig.

ÉTTEREM:

A szállodában található, 120 férőhelyes éttermünkben a magyaros ízek és az igazi zalai specialitások mellett megkóstolhatja a nemzetközi konyha különlegességeit is, jófajta hazai borok kíséretében. Teraszunk tavasztól őszig csodálatos panorámát biztosít Hévízre és környékére. Nyitva tartás: minden nap 12-21 óráig.
Az étteremben svédasztalos reggelit biztosítunk (8-10 óráig) Vendégeink részére, ahol mindenki kedve és ízlése szerint válogathat kínálatunkból. Étlapunk választéka mellett félpanziós ellátás esetén esténként menüválasztásos vacsorát (17-20 óráig) kínálunk.
Esküvők, ballagások, családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

Éljen a lehetőséggel, mindenkit szeretettel várunk egész évben, állandó kedvezményekkel! Reméljük, hogy hamarosan Önt is kedves vendégeink között üdvözölhetjük.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8380 Hévíz, Dr Babócsay utca 54.  
térkép »

Telefonszám:

06/83/340-867, Mobil: 06-30-650-34-37

Fax szám:

E-mail cím:

info@fonixclub.hu

Weboldal(ak):