Négy Torony Apartmanlakások

Apartmanlakások Kehidakustány nyugodt, de mégis központi részén, a termálfürdőtől 1 km-re

Bemutatkozás:

Kehidakustány nyugodt, de mégis központi részén, a termálfürdőtől 1 km-re található három apartmanlakásunk az Ön számára is kitűnő választás, ha pihenésre vágyik! Újépítésű társasházban két 50 nm és egy 55 nm alapterületű, igényesen kialakított, apartmanlakásainkba szeretettel várjuk vendégeinket.

A hálószobákban franciaágyak találhatóak ill. kihúzható rekamié, ahol két fő kényelmesen elfér, másik két fő számára fekhellyé alakítható a nappaliban található kanapé. A lakásokban nem lehet dohányozni! Műholdas csatornák mind a három lakásban rendelkezésre állnak. A konyha mikrosütővel, hűtőszekrénnyel, mélyhűtővel, kávéfőzővel, gáztűzhellyel fel van szerelve. A nappaliban beépített szekrények hivatottak a kényelmet szolgálni. Két lakáshoz erkély illetve terasz tartozik. Igény esetén babaágy és etetőszék is rendelkezésre áll.

Parkolás a zárt udvarban biztosított.

SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk! (OTP,K&H)

Kehidakustány a nyugati régió egy igen gyorsan fejlődő üdülőhelye. Gyógy- és Élményfürdője 43 C° fokos termálvizével évek óta a kikapcsolódni vágyók egyik kedvelt úticélja.

Szintén községünkben található a Deák-kúria, ami Deák Ferenc otthona volt 1808-tól 1854-ig. Jelenleg múzeumként látogatható.

A környék lehetőséget biztosít lovaglásra, horgászatra is. A közeli Zalacsányi-Tó mellett az érdeklődőket szeretettel várják.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8784 Kehidakustány, Szegfű utca 24.  
térkép »

Telefonszám:

+36(30)6584461, +36(30)4984389

Fax szám:

E-mail cím:

szalo.bea@gmail.com

Weboldal(ak):