Kis-Balaton Panzió és Camping

Szállás és sok programlehetőség a Kis-Balatonnál

Bemutatkozás:

Családi PANZIÓNKBAN, a zalai dombok között megbúvó Nagyrada községben várjuk pihenni vágyó vendégeinket.

1 db négy-, 1db három-, 1db két fekvőhelyes (pótágyazható) szobáink fürdőszobával és TV készülékekkel felszereltek. Nagyméretű nappalinkban a kultúrált étkezés, társasági élet biztosított.

Igénye alapján reggelit, vagy félpanziós ellátást biztosítunk, hogy ismét megtalálja a falusi étkek ízeit! Szolgáltatásaink között megtalálja a sportolási lehetőségeket (asztalitenisz, biliárd, lengőteke, kondi-terem), és szabad tűzön bogrács ételeket készíthet!

A Balaton közelsége, a Kis-Balaton érintetlen természetvilága, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány élmény-, és gyógyfürdői teljessé teszik kikapcsolódását. Horgászhat természetes vizekben, és a közelben található különböző horgásztavakon! Kívánságra lovas hintón elvisszük a kis-Balaton védett területeire, ahol gyönyörködhet növény-, és állatvilágban, s a túra végén egy zalai borospincében kínáljuk a zalai dombokon érlelt zamatos borokkal, és egy valódi "Pince-pörkölt"-tel.

A CAMPING május 01.-től szeptember 10.-ig várja vendégeit, ahol TV készülékkel felszerelt, berendezett lakókocsiban, illetve telepített sátrakban történik olcsó szálláshelyek biztosítása. A sátrak ágyakkal, ágyneművel és elektromos világítással ellátottak! A camping lakóinak közös konyha, ebédlő és hideg-meleg vizes zuhanyzó áll a rendelkezésre.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8746 Nagyrada, Dózsa György u. 4.  
térkép »

Telefonszám:

06-30-9141082

Fax szám:

E-mail cím:

kisbalatonpanzio@t-online.hu

Weboldal(ak):