Kanizsa-Szám Kft.

Könyvelés, bérszámfejtés



Bemutatkozás:

A Kanizsa-Szám KFT ügyvezetője 1988. évben ( A NAGY adóreformmal egyidőben) a legelső adótanácsadói tanfolyamot elvégezve, akkori főállása mellett a magánszféra vállalkozásainak könyvelését végezte először szellemi szabadfoglalkozásúként, majd egyéni vállalkozóként.
1995. november 1-jén, amikor a Kanizsa-Szám KFT-t alapította, a 15 éves nagyvállalati vezetői gyakorlat mellett már 7 éves könyvelői gyakorlattal rendelkezett a magánszférában is.
A KFT egyike azon 25 vállalkozásnak, akik 2009. október hónapban a könyvelői munka szakmai minősítésének, minőségének biztosítása érdekében létrehozták a Minőségi Könyvelők Klubját. Ezen kívül szerepel még az APEH minősitett adózói adatbázisban, valamint 2009. február hótól a köztartozásmentes adózói adatbázisban is.
A biztos szakmai háttérre, múltra, a sokoldalú és megalapozott szakmai ismeretekre épülő magas színvonalú és szakmailag kifogástalan munka jellemzi szolgáltatásaikat, amelyet a folyamatosság és megbízhatóság fémjelez.
Mind árbevételük, mind ügyfélkörük és azok szakmai profilja folyamatosan nő. Ügyfeleik között a néhány százezer forinttól a több, mint egy milliárd forintig terjedő árbevételi nagyságrenddel rendelkező vállalkozások is vannak, sokféle adózási módszerrel és változatos profilban (kis-és nagy bel- és külkereskedelem, vendéglátás, fuvarozás, termelés, ipar, szolgáltatás - pénzügyi, közvetítői, ügynöki tevékenység ).




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

8800 Nagykanizsa, Petőfi u. 37.  
térkép »

Telefonszám:

06/93/310-154, 06/20/4500827

Fax szám:

06/93/310-154

E-mail cím:

bgy@kanizsaszam.hu

Weboldal(ak):